Welkom op de keuzepagina van Community Sailing Rotterdam

Welkom op de website van Community Sailing Rotterdam.

Onze stichting stelt zich tot doel de sociale cohesie binnen de bevolking in de Stadsregio Rotterdam te bevorderen. Het middel waarmee wij dit willen realiseren is het plezier in zeilen. Wie wij zijn, hoe en waarom wij dit doen kunt u lezen in ons beleidsplan2006.


Community Sailing richt zich met haar activiteiten op drie groepen.

  1. •Deelnemers: Medeburgers in de Stadsregio Rotterdam
  2. •Fondsverstrekkers: Sponsors en fondsen die onze doelstelling financieel willen ondersteunen.

  3. •Aanbieders: Onder andere scouting en zeilverenigingen die concrete evenementen en zeilactiviteiten organiseren.

Deelnemers onze Stadsregio, benaderen we vooral via de scholen.

Uit alle lagen van de bevolking in onze Stadsregio. Jong en oud die graag kennis willen maken met het zeilen en met medelanders uit alle culturen. Voor hen stimuleren wij dat zij zeer laagdrempelig kunnen deelnemen aan zeil clinics (korte kennismakingslessen) en allerlei vervolgtrajecten t/m Kies je Club - dagen.

Om vooral de jeugd effectief te kunnen bereiken starten wij dit zeilseizoen met een project ‘t Nieuwe Zeilen, voor Basisscholen groep 7+8. 300 Basisscholen in onze regio krijgen een uitnodiging om klassikaal deel te nemen aan een zgn. Sail try-out, financieel ondersteund door de sponsors en fondsen achter de Stichting. Wij streven dit jaar naar 100 klassen.

Bent u verbonden aan een Basisschool, wilt u meer lezen en / of zich aanmelden, klik dan hier


Fondsverstrekkers.


Om vele duizenden, vooral kinderen, aan onze projecten te kunnen laten deelnemen is veel geld nodig en is financiële steun vanuit het bedrijfsleven, non-profit organisaties en fondsen onontbeerlijk. Wij stellen deze partijen op een creatieve wijze in de gelegenheid onze doelen te ondersteunen.

Bent u een bedrijf, organisatie of fonds en wilt u meer lezen over de mogelijkheden en / of zich aanmelden, klik dan hier om het Project Plan en het reactieformulier te bekijken. U kunt ook een afspraak maken met onze medewerker mevr. Vanessa Liedorp om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.


Aanbieders van Zeilactiviteiten.


Wij zijn altijd geinteresseerd in aanvragen voor zeilevenementen en activiteiten die bijdragen aan het bereiken van de doelstelling van de stichting. Scouting, zeilverenigingen en andere aanbieders kunnen hiervoor financiële ondersteuning aanvragen. Een daarvan is de .Kies je Club . dagen. voor de Rotterdamse jeugd. Bent u aanbieder en / of vereniging, klik dan hier


Contact.

Binnen onze stichting is mevr. Vanessa Liedorp, PR & Marketing, graag bereid op al u vragen nader in te gaan. pr@communitysailing.nl

Wilt u persoonlijk kennismaken met het Bestuur, dit kan ook. Mevr. Liedorp regelt graag een afspraak voor u.

ir Alfred M. Dijs, secretaris stichting

 

Contact details

Algemeen info@communitysailing.nl

Bestuur ir Alfred M. Dijs, Secretaris
p/a Johan de Wittlaan 10
3054 AA Rotterdam

Administratie Mevr. Vanessa Liedorp.
p/a Johan de Wittlaan 10
3054 AA Rotterdam adm@communitysailing.nl

PR & Marketing Mevr. Vanessa Liedorp.
p/a Johan de Wittlaan 10
3054 AA Rotterdam

E-mail: pr@communitysailing.nl
Mobiel: 06 52 02 20 86
Fax: 010 . 418 40 29